--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Iunie 2013, nr. 6 (278), an XXIV (serie nouă)
Agenda PS Vasile Someşanul
--- pagina: 10

Mai 2013

de PS Vasile Someşanul

1 Mai: Oficiează Sfântul Maslu în biserica „Sfântul Dimitrie Basarabov” din Cluj-Napoca.

2 Mai: Oficiază Denia celor 12 Evanghelii în „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca.

3 Mai: Oficiază Slujba Prohodului Domnului în biserica din parohia Măguri, prot. Huedin.

5 Mai: Oficiază Slujba Sfintei Învieri și Sfânta Liturghie în parohia „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca.

6 Mai: Slujește Sfânta Liturghie la Mânăstirea Nicula și participă la agapa cu membrii Comitetului de Inițiativă pentru restituirea mânăstirii. Oficiază Vecernia în biserica „Înălțarea Sfintei Cruci” din Cluj-Napoca.

7 Mai: Slujește Sfânta Liturghie în Paraclisul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca. Oficiază slujba Vecerniei la paraclisul Căminului de Bătrâni din Bistrița.

8 Mai: Asistă la Te Deumul oficiat în Paraclisul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei la inaugurarea primilor bolnavi.

9 Mai: Oficiază slujba Vecerniei la hramul Mânăstirii „Izvorul Tămădurii” de la Salva, prot. Năsăud.

10Mai: Slujește Sfânta Liturghie la hramul Mânăstirii „Izvorul Tămăduirii” de la Salva în sobor de arhierei la sfințirea bisericii mari. Oficiază Sfântul Maslu la Paraclisul „Sfinții Doctori fără de arginți” de la Spitalul Municipal din Dej. Oficiază slujba Panihidei la Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” pentru Dl. Mihail Todoranu care a trecut la Domnul după ce a fost împărtășit cu Sfintele Taine în prezența membrilor familiei.

11 Mai: În biserica din Feleac, jud. Cluj, oficiază botezul fetiței Anisia Ștefana Blaga. În biserica Studenților din Hașdeu oficiază cununia mirilor Andrei Mihai și Petronela Mitrică.

12 Mai: În biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cart. Mănăștur-Cluj, slujește Sfânta Liturghie. În Paraclisul „Sfântul Stelian” din Cluj-Napoca oficiază botezul pruncului Nicolae Chifăr. Oficiază Sfântul Maslu în parohia Vișagu - Huedin.

13 Mai: În sobor de preoți, oficiază în localitatea Mureșenii Bârgăului slujba înmormântării credinciosului Mihail Todoran.

14 Mai: Participă la slujba Te Deumului și la lucrările Simpozionului „Medicii și Biserica”, Ed. a 12-a de la Bistrița.

16 Mai: În Aula Magna a UBB Cluj-Napoca participă la lansarea traducerii cărții „Comportamentul fiscal al contribuabilului și măsuri de creștere a veniturilor bugetare”, autor Prof. Univ. Dr. Erich Kirchler făcută de D-ra Lect. Univ. Dr. Larissa Margareta Bătrâncea în vederea sprijinirii Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”, Cluj-Napoca. Ia parte la pelerinajul organizat la Hiliat-Iași pentru parastasul credinciosului Nicolai Cobzaru. Vizitează o seamă de mânăstiri din eparhia Marghita.

29 Mai: În sala „Domșa” a Univ. Tehnice din Cluj-Napoca asistă la susținerea publică a Tezei de Doctorat a Domnului Prof. Dr. H.C. Heinrich Schnatmann. Cină. Vizită la Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”.

30 Mai: Participă în Sala Auditorium Maximum UBB la conferința duhovnicească a Preacuviosului Părinte Arhimandrit Rafail Noica.