--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Decembrie 2013, nr. 12 (284), an XXIV (serie nouă)
Agenda ierarhilor
--- pagina: 10

Noiembrie 2013

de PS Vasile Someşanul

1 noiembrie: Oficiază Vecernia şi Sfântul Maslu în biserica „Sfântul Andrei” din Cluj-Napoca.

2 noiembrie: În biserica „Cuvioasa Paraschiva” din Feleacu, Prot. Cluj I participă la Simpozionul „525 de ani de la întemeierea Arhiepiscopiei Feleacului”.

3 noiembrie: Slujeşte în sobor de ierarhi la sărbătorirea a 80 de ani de la sfinţirea Catedralei Mitropolitane.

5 noiembrie: În sala „Nicolae Ivan” a Facultăţii de Teologie din Cluj-Napoca participă la susţinerea publică a Tezei de Doctorat a Părintelui Protopop de Târgu Lăpuş, Florin Stan.

6 noiembrie: Oficiază o slujbă religioasă în Paraclisul „Sfântul Nectarie” de la Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”. Oficiază Vecernia în biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din cart. Zorilor, Prot. Cluj II şi participă la cina oferită pensionarilor cu venituri mici.

7 noiembrie: La Cimitirul Central în sobor de preoţi oficiază slujba înmormântării Inginerului Corneliu Oniţiu, fost membru al Consiliului Eparhial.

8 noiembrie: Slujeşte Sfânta Liturghie la hramul bisericii „Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Dej. Oficiază Te deum şi slujba sfeştaniei la Clinica LukMed din Cluj-Napoca.

9 noiembrie: Slujeşte Sfânta Liturghie la hramul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca.

10 noiembrie: Slujeşte Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Nicolae” din Cluj-Napoca. Oficiază Sfântul Maslu în biserica „Înălţarea Sfintei Cruci” din Cluj-Napoca – Plopilor.

11 noiembrie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Mina” din Cluj-Napoca, Cart. Bună Ziua.

13 noiembrie: Slujește Sfânta Liturghie la hramul bisericii „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Cluj-Napoca, Taberei. Oficiază o slujbă religioasă în Paraclisul „Sfântul Nectarie”. În cimitirul din Mănăștur, Cluj-Napoca, oficiază slujba Panihidei pentru doamna Aurelia Banciu.

16 noiembrie: Slujeşte Sfânta Liturghie la hramul bisericii „Sfântul Apostol Matei” din Cluj-Napoca, Mănăștur.

17 noiembrie: Slujeşte Sfânta Liturghie și participă la Adunarea Oastei Domnului în biserica „Sfânta Ana” din Bistrița. Oficiază Sfântul Maslu în biserica din Tăuți – Prot. Cluj I și oferă o diplomă doamnei Maria Voevod din partea CIP „Sfântul Nectarie”.

18 noiembrie: Participă la slujba Vecerniei în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca și rostește o meditație în cadrul „Săptămânii duhovnicești”.

19 noiembrie: Oficiază slujba Vecerniei în biserica Studenților din Cluj-Napoca și vizionează Expoziția de fotografie „Părintele Dumitru Stăniloae — omul lui Dumnezeu” de față fiind Măicuțele Filofteia și Rafaela Potcoavă, nepoatele Părintelui, care au vorbit despre Părintele Profesor.

20 noiembrie: Oficiază o slujbă religioasă în Paraclisul „Sfântul Nectarie”.

21 noiembrie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica Mânăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” la împlinirea a 19 ani de la sfințirea Pietrei de temelie. Oficiază Sfântul Maslu în biserica din Baciu, prot. Cluj II.

23 noiembrie: Asistă la slujba Vecerniei şi rosteşte o meditaţie religioasă în biserica „Schimbarea la Faţă” din Cluj-Napoca.

24 noiembrie: Slujeşte Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan din Cluj-Napoca. Oficiază slujba Vecerniei în biserica „Înălţarea Domnului” – Dealul Florilor – Dej.