--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Ianuarie 2014, nr. 1 (285), an XXV (serie nouă)
Agenda PS Vasile Someşanul
--- pagina: 10

Decembrie 2013

de PS Vasile Someşanul
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ''; } ?>

1 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica parohiei „Sfântul Lazăr” Pomet, Prot. Cluj 2, cu participarea cenaclului literar-patriotic „Lumină Lină” din Sibiu. Oficiază Slujba Vecerniei în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca, Mănăștur.

4 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie în Paraclisul „Sfântul Ierarh Nectarie ” de la CIP „Sfântul Nectarie” Cluj-Napoca și inaugurează activitatea Centrului de zi din acest așezământ.

5 decembrie: La Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca participă la festivitatea organizată de Casa de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca pentru omagiile distinsului pediatru Prof. Univ. Dr. Nicolae Miu.

6 decembrie: În sobor de ierarhi slujește Sfânta Liturghie și participă la festivitățile organizate cu ocazia sfințirii noului sediu al Facultății de Teologie în „Nicolae Ivan” din Cluj-Napoca.

7 decembrie: Oficiază Slujba Vecerniei în biserica „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca.

8 decembrie: Oficiază Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Ierarh Nectarie” din Năsăud. Slujește vecernia și participă la Festivalul de Colinde românești în biserica din Chiuiești, prot. Dej.

10 decembrie: Participă la Concertul Caritativ al Maestrului Bogdan Ota, susținut în sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca în beneficiul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluij-Napoca.

13 decembrie: Oficiază Sfântul Maslu în biserica Mănăstirii „Sfânta Treime” de la Soporu de Câmpie, Prot. Turda.

14 decembrie: La Cimitirul Central, în sobor de preoți, oficiază slujba înmormântării artistei clujene Maia Kaufmann. Oficiază slujba vecerniei în biserica „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca.

15 decembrie: Slujește Sfânta Litughie în biserica din parohia Feleacu, Prot. Cluj I. Oficiază Sfântul Maslu în biserica parohiei Măguri-Răcătău și participă la Concertul de Colinde ale elevilor Școlii din Mârgău și al Grupului „Maria”. În Catedrala Mitropolitană participă la slujba vecerniei și ține o meditație.

16 decembrie: În sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca, participă la Concertul de Colinde.

18 decembrie: Rugăciune și meditație în paraclisul „Sfântul Nectarie” de la CIP „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca.Oficiază Sfântul Maslu în Paraclisul „Sfântul Ierarh Pahomie” de la Piatra Fântânele, Prot. Bistrița.

19 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie la Piatra Fântânele și participă la serbarea Crăciunului a elevilor școlii din localitate.

20 decembrie: Oficiază Sfânta Liturghie în Paraclisul „Sfântul Ierarh Pahomie” de la Piatra Fântânele, Prot. Bistrița.

21 decembrie: Oficiază Vecernia în biserica „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca.

22 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica „Tuturor Sfinților” din Cluj-Napoca, Mănăștur.

24 decembrie: Oficiază slujba Vecerniei în biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din Cluj-Napoca, Prot. Cluj II, și participă la programul de Crăciun susținut de copiii din parohie.

25 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca. oficiază Vecernia în biserica „Înălțarea Sfintei Cruci” din cartierul Plopilor, Cluj-Napoca.

26 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie și binecuvântarea subsolului bisericii din Făget, prot. Cluj II.

27 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Apostol Andrei și Sfinții Brâncoveni” din Beclean. Oficiază slujba Vecerniei în biserica „Sfinții Arhangheli” din Ciceu Giurgești și ia parte la programul de Crăciun susținut de elevii Școlii din localitate.

28 decembrie: Oficiază Vecernia în biserica „Schimbarea la Față.

29 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica din Sălicea, Prot. Cluj I.

30 decembrie: Slujește Sfânta Liturghie în Paraclisul „Sfântul Vasile” de la Centrul Misionar Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Cluj-Napoca.

31 decembrie: Slujește Vecernia în biserica „Schimbarea la Față”. Oficiază slujba la trecerea dintre ani în biserica „Pogorârea Sfântului Duh”, cart. Zorilor.


'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>