--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Mai 2014, nr. 5 (289), an XXV (serie nouă)
Agenda PS Vasile Someşanul
--- pagina: 10

Aprilie 2014

de PS Vasile Someşanul
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ''; } ?>

2 aprilie: Oficiază o rugăciune şi meditaţie duhovnicească în paraclisul "Sfântul Nectarie" de la Centrul de Îngrijiri Paliative din Cluj-Napoca. Oficiază slujba Deniei în Paraclisul Mănăstirii "Sfânta Elisabeta" din CLuj-Napoca.

3 aprilie: oficiază Sfântul Maslu în Paraclisul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca.

4 aprilie: oficiază Sfântul Maslu în biserica parohiei Cociu , protopopiatul Beclean.

5 aprilie: după rugăciunea de binecuvântare oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, însoţeşte până la Mănăstirea Nicula grupul de tineri din ASCOR Cluj, porniţi în pelerinaj de Florii. Pe traseu oficiază rugăciuni în biserica "Intrarea în Biserică a Maicii Domnului" din Gherla şi în biserica Mănăstirii Nicula (vecernia şi litia). Participă la agapa comună oferită de mănăstire.

6 aprilie: slujeşte Sfânta Liturghie în Biserica mare a Mănăstirii "Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul" din Cormaia, protopopiatul Năsăud. Oficiază Sfântul Maslu în biserica din Chiochiş, protopopiatul Beclean.

7 aprilie: asistă la slujba Pavecerniţei Mari în Catedrala Mitropolitană şi rosteşte o meditaţie duhovnicească.

8 aprilie: participă în sala Căminului Cultural din Prundu Bâ Paraclisul la Spectacolul caritabil organizat de elevii Liceului din Prundu Bârgăului şi elevii şcolii din Piatra Fântânele cu concursul Mănăstirii Naşterea Maicii Domnului" din Piatra Fântânele pentru susţinerea elevului Adrian Claudiu Bara. Oficiază Sfântul Maslu în biserica parohiei Maieru, protopopiatul Năsăud.

9 aprilie: oficiază o rugăciune şi meditaţie duhovnicească în paraclisul "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca. Oficiază Sfântul Maslu în biserica "Sfântul Dimitrie Basarabov" din Cluj-Napoca.

10 aprilie: slujeşte Sfânta Liturghie în biserica "Sfânta Treime" din Cluj-Napoca şi participă la întâlnirea cu preoţii din Protopopiatul Cluj I. În Cimitirul parohial din cartierul Mănăştur oficiază slujba înmormântării credinciosului Gavril Sclicean. Slujeşte Sfântul Maslu în parohia "Ghinda", protopopiatul Bistriţa.

11 aprilie: oficiază Sfântul Maslu în biserica "Buna Vestire" din cartierul Iris, protopopiatul Cluj II.

12 aprilie: slujeşte Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii "Sfinţii Ilie şi Lazăr" de la Cristorel, protopopiatul Cluj I.

13 aprilie: slujeşte Sfânta Liturghie şi binecuvântarea bisericii în parohia "Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir" din comuna Baciu, protopopiatul Cluj I. Oficiază Vecernia şi Sfântul Maslu în biserica "Înălţarea Sfintei Cruci" din cartierul Plopilor, protopopiatul Cluj II.

15 aprilie: în sala Muzeului Eparhial, împreună cu Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, participă la concertul susţinut de soliştii Cvartetului Transilvan.

16 Februarie: oficiază o rugăciune şi rosteşte o meditaţie duhovnicească în Paraclisul Centrului de Îngrijiri Paliative "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca. Împreună cu doamna prof. univ. dr. Maria Mirela Gherman Căprioară, Directorul medical al Centrului, şi cu doamnele din grupul voluntarilor primeşte în Centrul de zi "Prof. Univ. Dr. Dr. Heinrich Schnatmann" grupul de asistenţi de la Casa de Bătrâni din Cluj-Napoca.

17 aprilie: slujeşte Denia celor 12 Evanghelii în biserica "Schimbarea la Faţă", protopopiatul Cluj II.

18 aprilie: în Centrul de zi al CÎP "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca, împreună cu personalul Centrului şi cu doamnele din grupul voluntarilor se întâlneşte cu internaţii Centrului.

20 aprilie: oficiază slujba Învierii Domnului şi slujeşte Sfânta Liturghie în biserica "Schimbarea la Faţă" din Cluj-Napoca, protopopiatul Cluj II. Ia parte la protocolul de la Centrul Eparhial la Reşedinţa IPS Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei. Împreună cu Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit oficiază slujba Vecerniei la Catedrala Mitropolitană.

21 aprilie: slujeşte Sfânta Liturghie în biserica Mănăstirii Nicula şi participă la agapa cu credincioşii din Comitetul de rectitorire a mănăstirii. Oficiază slujba Vecerniei în biserica "Adormirea Maicii Domnului" din cartierul Mănăştur, protopopiatul Cluj I.

22 aprilie: slujeşte Sfânta Liturghie în biserica "Schimbarea la Faţă", protopopiatul Turda.

23 aprilie: slujeşte Sfânta Liturghie în Catedrala Mitropolitană şi, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei primeşte delegaţia tinerilor din Stuttgart, cndusă de D-ra Andreea Klausbach.

24 aprilie: împreună cu Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, slujeşte Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii "Sfânta Elisabeta" din CLuj-Napoca.

25 aprilie: slujeşteSfânta Liturghie la hramul parohiei "Sfântul Evanghelist Marcu" din Floreşti, protopopiatul Cluj I.

26 aprilie: în biserica din parohia Hodişu, protopopiatul Huedin, în sobor de preoţi oficiază slujba botezului micuţei Miruna Leontina Bob, fiica părintelui Vlad şi a preotesei.

29 aprilie: în sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor din CLuj-Napoca, împreună cu Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, participă la concertul spectacol de caritate organizat de elevii Liceului "Gheorghe Şincai" din Cluj-Napoca, conduşi de D-na Profesoară Dr. Manuela Botiş pentru susţinerea costurilor operaţiei Eduard Mihai Tudorache..


'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>