--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Aprilie 2014, nr. 4 (288), an XXV (serie nouă)
Agenda PS Vasile Someşanul
--- pagina: 10

Martie 2014

de PS Vasile Someşanul
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ''; } ?>

1 martie: Slujeşte Sfânta Liturghie în biserica "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" de la Mănăstirea Parva Rebra şi hirotoneşte întru diacon pe masterandul în teologie Dorin Ionel Pargea, prot. Năsăud. Oficiază slujba privegherii în biserica Mănăstirii Parva.

2 martie: Slujeşte Sfânta Liturghie în biserica Mănăstirii Parva. În biserica din Băiţa, prot. Gherla, oficiază slujba parastasului pentru credincioasa Cristina Prunean şi slujba Vecernia.

3 martie: Oficiază Pavecerniţa Mare în Catedrala Mitropolitană şi rosteşte o scurtă meditaţie.

4 martie: Oficiază Pavecerniţa Mare în biserica "Pogorârea Sfântului Duh" din cartierul Zorilor, prot. Cluj II.

5 martie: Oficiază o rugăciune în Paraclisul "Sfântul Nectarie" de la Centrul de Îngrijiri Paliative. Oficiază Liturghia Darurilor şi Pavecerniţa Mare în biserica Mănăstirii "Acoperământul Maicii Domnului" de la Floreşti

7 martie: În sobor de preoţi, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca oficiază slujba înmormântării medicului clujean Ioan Marian. Slujeşte Liturghia Sfântului Grigorie Dialogul şi Sfântul Maslu în demisolul bisericii din Făget, prot. Cluj II.

8 martie: Oficiază slujba Vecerniei în biserica "Schimbarea la Faţă" din Cluj-Napoca.

9 martie: Slujeşte Sfânta Liturghie în Catedrala Mitropolitană. Ofciază Sfântul Maslu în biserica "Sfinţii Cosma şi Damian" de la Spitalul Municipal din Dej.

11 martie: Oficiază Sfântul Maslu în Paraclisul "Sfântul Vasile cel Mare de la Căminul de Bătrâni din Bistriţa.

12 martie: Oficiază o rugăciune în paraclisul "Sfântul Ierarh Nectarie" de la C.I.P. "Sfântul Nectarie din Cluj-Napoca. Slujeşte Liturghia Sfâtului Grigorie Dialogul în Paraclisul "Sfinţii Trei Ierarhi" de la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.

13 martie: În sobor de preoţi, slujeşte în capela Cimitirului parohial din CLuj-Napoca Mănăştur slujba înmormântării credincioasei Viorica Flueraş.

14 martie: În parohia Livezile, prot. Bistriţa, în sobor de preoţi şi diaconi oficiază slujba înmormântării credinciosului Dorel Frumos. Slujeşte Sfânta Liturghie a Darurilor şi Sfântul Maslu în biserica "Intrarea în Biserică a Maicii Domnului" din Bistriţa. Cu binecuvântarea IPS Andrei participă la activităţile organizate de Zilele Poliţiei Române. Oficiază Sfântul Maslu în Biserica Mănăstirii "izvorul Tămăduirii" de la Salva, jud. Năsăud.

16 martie: Slujeşte Sfânta Liturghie în paraclisul Sfântul Stelian de la Centrul de Plasament pentru Copii, Beclean. Oficiază Sfântul Maslu în biserica parohiei Berindu, jud. Huedin.

17 martie: În biserica parohiei "Pogorârea Sfântului Duh" din cart. Zorilor slujeşte Sfânta Liturghie a Darurilor Înainte Sfinţite.

18 martie: Slujeşte Sfânta Liturghie în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca. La Pata-Rât oficiază slujba panihidei pentru credincioasa Livia - Lili.

19 martie: Împreaună cu Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepsicop şi Mitropolit Andrei participă în sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca la concertul anual al Fundaţiei "Mitropolitul Bartolomeu".

20 martie: În Aula Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, împreună cu ÎPS Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, participă la proiecţia în premieră a filmului de scurt metraj "Mitropolitul Bartolomeu".

21 martie: În paraclisulFacultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca asistă la rugăciunea oficiată de IPS Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei cu ocazia celei de-a IV-a ediţii a Simpozionului Teologic "Iubirea Sfintei Treimi", organizat anual de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca împreună cu mişcarea Focolarelor. Slujeşte Sfânta Liturghie a Sfântului Grigorie Dialogul în demisolul bisericii noi din cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca.

22 martie: Împreună cu IPS Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei participă la activităţile Pro-Vita organizate în Piaţa Libertăţii din Cluj-Napoca

23 martie: Slujeşte Sfânta Litughie în biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din CLuj-Napoca. Oficiază Sfântul Maslu în biserica Mănăstirii "Schimbarea la Faţă de la Petreştii de Sus, prot. Turda.

24 martie: Oficiază în Capela Cimitirului Municipal din Cluj-Napoca slujba înmormântării credinciosului Alexandru Nemeş. Slujeşte Sfânta Liturghie a Sfântului Grigorie Dialogul în biserica "Pogorârea Sfântului Duh" din cart. Zorilor.

25 martie: Slujeşte în sobor de arhierei, în frunte cu IPS Andrei Sfânta Liturghie la hramul Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca. Oficiază Sfântul Maslu în biserica din Parohia Dealu Mare, prot. Huedin.

26 martie: Oficiază o rugăciune în paraclisul "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca. Oficiază Sfântul Maslu în biserica spitalului orăşenesc din Huedin.

27 martie: Cu binecuvântarea IPS Andrei, la Cercul Militar din Cluj-Napoca, participă la festivitatea de începere a Adunării anuale a Filialei Cluj a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere. Oficiază Sfântul Maslu în Căminul de Bătrâni "Acoperământul Maicii Domnului" de la Mociu.

28 martie: Slujeşte Sfânta Liturghie a Sfântului Grigorie Dialogul în biserica parohiei "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din Mănăştur, Cluj-Napoca.

30 martie: Slujeşte Sfânta Liturghie în biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din parohia Cămăraşu, prot. Cluj I.

31 martie: slujeşte Sfânta Liturghie a Sfântului Grigorie Dialogul în demisolul bisericii "Sfântul Ioan Gurî de Aur" din Cluj-Napoca, prot. Cluj I.


'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>