--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Iunie 2014, nr. 6 (290), an XXV (serie nouă)
Agenda PS Vasile Someşanul
--- pagina: 10

Mai 2014

de PS Vasile Someşanul
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ''; } ?>

2 mai: în parohia Turea, protopopiatul Huedin, oficiază slujba înmormântării credincioasei Maria Dau.

4 mai: cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei şi a Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Ioan, în sobor de preoţi slujeşte Sfânta Liturghie în biserica din parohia Bălan, protopopiatul Miercurea Ciuc şi oficiază parastasul pentru credinciosul Neculai Cobzaru.

5 mai: cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Dr. Irineu al Alba Iuliei, în sobor de preoţi oficiază, în biserica din parohia Toaca, protopopiatul Reghin, slujba înmormântării credincioasei Maria, mama Doamnei Preotese Lucreţia Moldovan de la Madrid.

8 mai: săvârşeşte Sfânta Liturghie la hramul bisericii ASCOR din Campusul Studenţesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Oficiază în Capela din parohia Adormirea Maicii Domnului din Cartierul Mănăştur, Cluj-Napoca, slujba înmormântării credinciosului Vasile Flueraş. În sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca participă la Spectacolul "Flori din lumină", organizat de Maestrul Aurelian Preda şi grupul de interpreţi de muzică populară, cu concursul Televiziunii Etno-Tv şi cu sprijinul BRD Cluj-Napoca.

9 mai: oficiază slujba de Te Deum la statuia "Glorie Ostaşului Român" din Cluj-Napoca, la aniversarea "Zilei Independenţei de Stat a României" şi a Zilei Europei. Participă la Festivalul "Flori de speranţă", organizat de Asociaţiile "Down" din România, în sala Cinema Mărăşti.

11 mai: slujeşte Sfânta Liturghie în biserica parohiei Vălişoara, protopopiatul Cluj I, hiroteseşte întru "Iconom" pe părintele Paul Mihai Ranta şi oferă "Diplome de Aleasă Cinstire".

13 mai: slujeşte Te Deum la Bistriţa cu ocazia Simpozionului Internaţional "Medicii şi Biserica", ediţia a XIII-a.

14 mai: oficiază o rugăciune în paraclisul "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca.

16 mai: în paraclisul "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca slujeşte Sfânta Liturghie cu ocazia împlinirii unui an de activitate medicală a Centrului de Îngrijiri Paliative "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca.

17 mai: în biserica din Dâmbu Rotund oficiază o Sfântă Taină a Cununiei. În biserica studenţilor din Campusul Universitar Haşdeu din Cluj-Napoca vernisează expoziţia de icoane pe sticlă a Veronicăi Ţaţa.

18 mai: slujeşte Sfânta Liturghie în biserica "Naşterea Domnului" din Cluj-Napoca. La Centrul de Îngrijiri Paliative "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca, participă la aniversarea vârstei de 89 de ani a Maicilor Stavrofore Filofteia Potcoavă şi a surorii gemene Elena Dumitrescu.

20 mai: slujeşte Sfânta Liturghie în biserica Mănăstirii Nicula şi prezidează, din încredinţarea ÎPS Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, Conferinţa preoţilor din protopopiatul Gherla.

21 mai: slujeşte Sfânta Liturghie în parohia Şardu, protopopiatul Huedin.

22 mai: participă la lucrările Sfântului Sinod al BOR.

25 mai: slujeşte Sfânta Liturghie în parohia Sicu, protopopiatul Gherla, hiroteseşte întru Sachelar pe preotul paroh Anchindin Fetinca şi oficiază slujba botezului pruncului Andrei Fetinca.

27 mai: în biserica mare din Beclean asistă la Te-Deum şi prezidează conferinţa preoţilor din protopopiatul Beclean.

27 mai: oficiază Sfântul Maslu în biserica Mănăstirii "Naşterea Maicii Domnului" din Piatra Fântânele, protopopiatul Bistriţa.

29 mai: în sobor de preoţi slujeşte Sfânta Liturghie la Monumentul Eroilor din Vârful Grui, Masivul Căliman, oficiază slujba parastasului, asistă la depunerea coroanelor şi la ceremonialul militar şi la programul patriotic susţinut de elevii din Alba Iulia şi de la Prundu Bârgăului.

30 mai: în satul Pruneni, parohia Aluniş, protopopiatul Gherla, în sobor de preoţi oficiază slujba înmormântării vrednicului de pomenire preotul Florin Corneliu Cătălişan, fost Secretar -Şef al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

31 mai: în sobor de ierarhi, împreună cu Preasfinţitul Episcop Nicodim al Severinului şi Strehaiei şi cu Preasfinţitul Gurie al Devei şi Hunedoarei slujeşte Sfânta Liturghie şi sfinţirea bisericii cu hramurile Naşterea Maicii Domnului şi Sfimbarea la Faţă de la Mănăstirea Măgureni, protopopiatul Orăştie.
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>