--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Martie 2014, nr. 3 (287), an XXV (serie nouă)
Agenda PS Vasile Someşanul
--- pagina: 10

Februarie 2014

de PS Vasile Someşanul

2 Februarie: Împreună cu Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, slujește Sfânta Liturghie la Catedrala mitropolitană și slujește la parastasul pentru vrednicul de pomenire episcopul Nicolae Ivan și Mitropolitul Bartolomeu.

5 Februarie: Rugăciune în Paraclisul „Sfântul Nectarie” de la Centrul de Îngrijiri Paliative.

7 Februarie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica voievodală din Vad, prot. Dej.

8 Februarie: Oficiază în Paraclisul „Sfinții Trei Ierarhi” slujba botezului pruncului Tudor Cristian. În cimitirul Militar din Cluj-Napoca oficiază slujba înmormântării credincioasei Lucreția Bondar

9 Februarie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica din parohia Ciosa, prot. Bistrița și oficiază parastasul pentru credinciosul Dumitru Suci.

16 Februarie: Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei al Ardealului asistă la Sfânta Liturghie în paraclisul „Sfântul Mitropolit Andrei Șaguna” din Mănăstirea „Sfântul Apostol Andrei” din Stațiunea balneară Bazna, Prot. Mediaș.

22 Februarie: În parohia Agriș, prot. Turda oficiază în sobor de preoți botezul pruncului Casian Andrei Varga.

23 Februarie: Slujește Sfânta Liturghie în parohia Buru, prot. Turda.

25 Februarie: Îl însoțește pe Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei la Cantina Socială „Sfânta Filofteia” și la Centrul de zi „Sfântul Simeon” din Mun. Bistrița.

28 Februarie: Ofifciază Sfântul Maslu în biserica Mănăstirii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Parva Rebra.

29 Februarie: Slujește Sfânta Liturghie în biserica Mănăstirii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” de la Parva și hirotonește întru diacon pe licențiatul în Teologie Dorin Ionel Pargea. Oficează slujba Privegherii.