--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Iulie 2016, nr. 7 (315), an XXVII (serie nouă)
Agenda PS Vasile Someşanul
--- pagina: 10

Martie-Iunie 2016

de Pr. Călin Ficior
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ''; } ?>

Martie 2016

2 martie: Primește la reședință pe D-l Prof. Dr. Dr. H.C. Heinrich Schnatmann, însoțit de D-l Remus Lung.

6 martie: În Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, asistă la Sfânta Liturghie.

10 martie: În Biserica Parohiei Pogorârea Sfântului Duh – Zorilor Cluj-Napoca, participă la slujba Vecerniei, precum și la programul social “Ospăţul credinței”.

19 martie: Vizită la Centrul Sfântul Onufrie din cadrul Mânăstirii Florești.

20 martie: Participă la Sfânta Liturghie în Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

25 martie: Participă la Sfânta Liturghie în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înființarea Mitropoliei și 5 ani de la înscăunarea IPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

Aprilie 2016

3 aprilie: Participă la Sfânta Liturghie în Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

10 aprilie: În Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, asistă la Sfânta Liturghie.

23 aprilie: La Sfânta Liturghie este prezent în mijlocul credincioşilor din Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor, Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

24 aprilie: Participă la Sfânta Liturghie în Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

Mai 2016

1 mai: Cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului participă la Sfânta Liturghie în Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

2 mai: Cu ocazia Sărbătorii Sfintelor Paști participă la Sfânta Liturghie în Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

3 mai: Participă la Sfânta Liturghie în Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

4 mai: Este prezent la slujba de sfințire oficiată de IPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a noului sediu a Proiectului Sfântul Dimitrie Basarabov, proiect care se adresează persoanelor dependente de alcool și droguri.

6 mai: Participă la Sfânta Liturghie în Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

Este prezent la Taina Sf. Maslu în Parohia Pomet - Cluj-Napoca, Pr. Paroh Ilie Raduț.

8 mai: Cu ocazia împlinirii a 3 ani de la inaugurarea Centrului de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie, participă la Sfânta Liturghie.

11 mai: Primește în vizită la reședintă pe D-l Manfred Wagner (Germania).

15 mai: Este prezent la Sfânta Liturghie în Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

18 mai: Primește la reședință o delegație a Asociației Acțiunea Unită pentru România - Berlin.

21 mai: La Sfânta Liturghie este prezent în mijlocul credincioşilor din Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

22 mai: Participă la Sfânta Liturghie în Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

29 mai: La Sfânta Liturghie este prezent în mijlocul credincioşilor din Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

În Parohia Ortodoxă cu hramul ”Ioachim și Ana” din cartierul Bulgaria participă la Taina Cununiei tinerilor: Ciprian Copaciu și Livia Pop.

La Capela Seminarului Ortodox participă la Taina Cununiei tinerilor: Petrindean Stelian Viorel și Rațiu Flavia Simona.

În Parohia Ortodoxă cu hramul ”Sfântul Ierarh Alexandru” - Cluj-Napoca, participă la Taina Sfântului Botez al micuței Maria Popa.

Iunie 2016

5 iunie: Participă la Sfânta Liturghie în Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

9 iunie: La Sfânta Liturghie este prezent în mijlocul credincioşilor din Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

11 iunie: Participă la Sfânta Liturghie și la slujba de parastas a vrednicului de pomenire Bartolomeu Mitropolitul în ziua prăznuirii Sfântului Apostol Bartolomeu, al doilea hram al bisericii din cartierul Plopilor - Mănăștur din Cluj-Napoca, Pr. Paroh Gavril Vârva și preot slujitor Cristian Timar.

12 iunie: În Biserica Parohiei Pogorârea Sfântului Duh – Zorilor, Cluj-Napoca, participă la Sfânta Liturghie.

19 iunie: Cu ocazia Sărbătorii Pogorârii Sfântului Duh asistă la Sfânta Liturghie în Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.

20 iunie: La Sărbătoarea Sfintei Treimieste prezent în mijlocul credincioşilor din Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor, Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

24 iunie: Cu ocazia hramului Mânăstirii de la Someșul Cald participa la Sfânta Liturghie.

25 iunie: Vizită la Mânăstirea Râșca Transilvană.

26 iunie: În Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, asistă la Sfânta Liturghie

29 iunie: Participă la Sfânta Liturghie cu ocazia hramului Bisericii “Sfinților Apostoli Petru și Pavel” din Cluj-Napoca, Paroh Pr. Beldiman Cristian, iar la final rostește un cuvânt de mulțumire și binecuvintează copii de la Clubul Vedetelor, care au susținut un recital de pricesne.


'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>
'); #$title = ''; # echo($title); } else { echo ' '; } ?>