--- Ediţia online --- SUMAR: Numărul Aprilie 2017, nr. 4 (324), an XXVIII (serie nouă)
Agenda PS Vasile Someşanul
--- pagina: 10

Martie 2017

de Pr. Călin Ficior

5 martie: Este prezent la Sfânta Liturghie, în mijlocul elevilor seminaristi, la Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

12 martie: În Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, asistă la Sfânta Liturghie.

17 martie: Cu ocazia aniversarii zilei de nastere a PC Parinte Exarh, Arhimandrit Dumitru Cobzaru, este prezent la biroul Parintelui Exarh cu angajatii Centrului Eparhial, pentru a-l felicita si a-I ura Multi ani fericiti.

18 martie: În Catedrala Mitropolitană, este prezent la Sfânta Liturghie, oficiata cu ocazia aniversarii zilei de nastere a PC Parinte Exarh, Arhimandrit Dumitru Cobzaru. La finalul Sfintei Liturghii, în cripta ierarhilor din cadrul Muzeului Eparhial, asista la slujba Parastasului, săvârşită pentru vrednicul de pomenire Bartolomeu Mitropolitul.

19 martie: În Biserica Parohiei Pogorârea Sfântului Duh – Zorilor Cluj-Napoca, este prezent în mijlocul credincioşilor la Sfânta Liturghie, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

25 martie: Cu ocazia sarbatorii Buneivestiri, La Sfânta Liturghie este prezent în mijlocul credincioşilor din Parohia Pogorârea Sfântului Duh - Zorilor Cluj-Napoca, unde rosteşte ecfonise şi binecuvântări.

26 martie: Participă la Sfânta Liturghie în Capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.